AGRYA Elnökségi ülés - 2014. február 7.

Az AGRYA Elnöksége 2014. február 7-én tartotta soron következő ülését. Az ülésen az Elnökség elfogadta a 2013. évi mérleget és beszámoló valamint a 2014. évi bevételeket és kiadásokat tartalmazó költségvetés tervezetet.
Az elnökség foglalkozott a 2014. évi Országos Gyűlés előkészítésével, a küldöttválasztási eljárás lezárásával, a tisztújításhoz kapcsolódó kérdésekkel, valamint a közhasznúsági jogszabályok miatti technikai jellegű alapszabály módosítással.
Külön napirendben szerepelt a Második Hullám Vidéki Ifjúsági Szövetséggel fennálló partner szervezeti viszony és abból következő AGRYA Elnökségi feladatok áttekintése. Az Elnökség támogatta az MHVISZ soron következő tisztújításához kapcsolódó jelölt listát. Egyben megerősítette az AGRYA elkötelezettségét és támogató közreműködését az MHVISZ önálló szervezeti tevékenységének fejlesztése érdekében.
Az Elnökség felülvizsgálta a tagfelvételre várók listáját. Néhány kérelem esetén támogató döntést hozott, egy személy felvételi kérelmét elutasította. A fennmaradó tagfelvételre várók esetén a tagfelvételi látogatásokra várhatóan az Országos Gyűlésig sor kerülhet. Így a megújult Elnökség első ülésén döntést tud hozni a tagfelvételekről.
Döntés született a Fiatal Gazdákért Díj 2014. évi díjazottjáról és tiszteletbeli tag felkéréséről.

Nyomtatóbarát változatPDF változat