TELLUS

TELLUS Oktatási Program

Az Oktatási Programmal a legfogékonyabb korban lévő gyerekek figyelmét kívánjuk felkelteni a környezetük iránt.

A TELLUS Program megvalósítása Balatonbogláron

 

A Boglári Általános Iskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Óvoda a 4.b osztály tanulóival valósítja meg a TELLUS Programot a természetismeret órák, valamint a gazdaságlátogatások keretében. Ez utóbbiak felejthetetlen élményeket jelentettek a kisiskolások számára, melyekről alábbi beszámolóik tanúskodnak.

2012. február 29.

TELLUS Program a szentesi Klauzál Gábor Általános Iskolában

 

Programunk mottója „Ha valaki nem ismer valamit, azt nem is szereti, amit nem szeret, azt nem becsüli, következésképpen nem is oltalmazza.” (Dr. Tóth Albert)

Tellus Program Balmazújvárosban

A gyerekek március 27-én reggel már izgatottan várták az AGRYA fiatal gazdáit. A programban résztvevő tanártársaimmal és Vrancsikné Szanka Lívia fiatal gazdával előzőleg egyeztettünk minden részletet.

A felejthetetlen Tellus-Nap

Végre elérkezett a várva-várt nap Nagyrédén, melyet Balázsné Kelemen Erika igazgatónővel, valamint a fiatal gazdákkal: Benedek Orsolya és Borbála kertészekkel, Gácsi Tamás borásszal és Szabó Zsuzsanna állattenyésztővel már jó ideje izgatottan szerveztünk osztályom, a Szent Imre Általános Iskola 2. osztálya számára.

A TELLUS Program megvalósítása Szegváron

 

A szegvári Forray Máté Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 6. a és 6. b osztályos tanulói vesznek részt a TELLUS programban, melynek keretében a gyerekek részt vehettek három gazdalátogatáson és rengeteg hasznos információt szerezhettek a mezőgazdaság ágazatairól.